Uncategorized

АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА 28-МА

Градежните работи во општина Битола се во полн ек. Градоначалникот Тони Коњановски, изврши увид на инфраструктурните активности на улица 28-ма,...

ВЗАЕМНА СОГЛАСНОСТ ЗА ПОМОШ ОД СТРАНА НА ОПШТИНА БИТОЛА ЗА МАЛИОТ БИТОЛСКИ МОНМАРТР ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

Основачите на Управниот одбор на Детското ликовно студио „Свети Кирил и Методиј” Битола, предводени од претседателката Елена Хаџи Антоновска, остварија...

ЗАВРШИ ОТСТРАНУВАЊЕТО НА ДИВИТЕ ГАРАЖИ ЗАД ЗГРАДАТА КАЈ ПОРАНЕШЕН ЈАТ, ОПШТИНА БИТОЛА ПРОДОЛЖУВА СО АКЦИЈАТА И НА ДРУГИ ЛОКАЦИИ

Во попладневните часови, заврши акцијата за остранување на диво поставените гаражи и објекти во просторот зад зградата кај поранешен ЈАТ....