Uncategorized

ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА БИТОЛА КОИ ДОБИЈА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМИ, ОД ДЕНЕС ГИ ПРЕДАВААТ СТАРИТЕ ШПОРЕТИ

Од денес започна предавањето на печките на тврди или фосилни горива за носителите на домаќинствата, кои беа субвенционирани на јавниот...

ОД ПОНЕДЕЛНИК ПОЧНУВА ПРЕДАВАЊЕТО НА КОРИСТЕНИТЕ ПЕЧКИ ОД ДОМАЌИНСТВАТА КОИ БЕА СУБВЕНЦИОНИРАНИ ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ

Од понеделник 21.06.2021 год, започнува предавањето на печките на тврди или фосилни горива за носителите на домаќинствата, кои беа субвенционирани...