Uncategorized

УРЕДЕНИ ЧЕТИРИ НОВИ ИНКЛУЗИВНИ ИГРАЛИШТА И НАБАВЕНО ТРАНСПОРТНО ВОЗИЛО ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТИ – РЕЗУЛТАТИ НА ПРОЕКТОТ ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ СОВЕТИ

Општина Битола, на 4 локации ги збогати можностите за детски креативно рекреативни активности. Во дворовите на детските градинки: „Коца Василева“,...

ОБЈАВЕН ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ, СПОРТСКИ ЗДРУЖЕНИЈА И СПОРТИСТИ

Општина Битола го објави јавниот повик за доделување на финансиски средства од буџетот на општината на спортски клубови, спортски здруженија...