УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТИ ВО ОПШТИНА БИТОЛА

УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТИ ВО ОПШТИНА БИТОЛА

Ред.Бр ИМЕ ЛОКАЦИЈА КОНТАКТ
1 Агро – брод Партизанска бр. 108  
2 Адриатик Илчо Стојановски бб

Буковски ливади

047 227 – 510
3 Ајчо Никола Тесла бр. 25

Ленски мост

047 222 – 688
4 Аражок Новачки пат бб

Комплекс Арена – ресторани

075 269 357
5 Арена Новачи пат бб  076 468 144
6 Балукс Новачки пат бб 047 240 378

076 468 144

7 БаРум Партизанска бр.2 077 666 652
8 Бела Куќа Димитар Илиевски Мурато бр.20

(Борис Кидрич)

075 220 667
9 Белведере Добривое Радосављевиќ бб

Стаклена зграда 3 спрат

075 227 477
10 Бистрица Захарија Шумљанска бб

Пелагонка 1

 
11 Битола Васко Каранѓелевски бб

Спроти Веро 4

 
12 Божино Никола Тесла бр.161 047 529 165
13 Бриони Св.Нектариј Битолски бр.42

Жикица Јовановиќ -Шпанац

047 224 533
14 Булевар Булевар 1-ви Мај бр.31

Над Горна Гимназија

047 610 347
15 Вавилон Македонска Фаланга бр.21

Иво Лола Рибар

070 207 117
16 Верона Добривое Радосавлевиќ бр.10 047 224
17 Вила Виста Ниже Поле бб 047 220 050

078 207 015

18 Вила Гранд Краварски пат бб 075 338 611
19 Вила Дајмонт 11-ти Октомври бр.4 047 251 632

070 536 922

20 Гала Гарден Томаки Димитровски бр.25 075 556 865
21 Гарден Имиџ Браќа Џаферови бр.4 047 228 596
22 Гламур С.Дихово бб 047 231 640
23 Гоцева Порта Булевар 1- ви Мај бр.215 070 597 489
24 Грне Широк Сокак бр.37 047 237 800

078 428 946

25 Гурман Коле Неделковски бр.6 047 237 774
26 Ел Греко Широк Сокак бр.101 047 612 205
27 Епинал Широк Сокак бб 047 224 777
28 Жежо Александар Турунџев бр.10 047 232 292
29 Жежо Партизанска бр.16 047 222 210
30 Зелен Рај Захарија Шумљанска бр.13 070 396 860
31 Император Македонска Фаланга бб

(Иво Лола Рибар)

047 222 971
32 Капри Довлеџик бб 047 256 500
33 Караоглу Македонска Фаланга бр.1

(Иво Лола Рибар)

047 618 344
34 Колта с.Могила 047 296 025
35 Кус – Кус Кирил и Методиј бр.2 047 222 603
36 Магерос Булевар 1-ви Мај бр.268 047 529 870
37 Манаки Васко Карангелевски бр.31 047 212 122
38 Маршал Широк Сокак бр.102 078 252 040
39 Мезе бар 102 Широк Сокак бр.102 078 694 305
40 Мики Бургер Добривое Радосавлевиќ бр.8-а 071 858 151
41 Милениум палас Широк Сокак бр.48 047 241 001
42 Молика Национален парк Пелистер 047 229 406
43 Наде – Митко Захарија Шумљанска бб 047 233 320
44 Оскар Црвени Петли

(пат за Ниже Поле)

047 293 517
45 Палигора Партизанска бб 047 610 744
46 Папараци Булевар 1- ви Мај бр.268 047 550 326
47 Паскал Буковче Рајко Жинзифов бр.8 047 225 515
48 Планинска куќа с.Бистрица 077 840 544
49 Премиер Никола Јанков Вапцаров бр.бб 047 202 060
50 Премиер Гранд Довлеџик бб 078 335 535
51 Премиер Центар Стив Наумов бр.12 047 202 070
52 Путник Македонски гемичии бб 047 222 126
53 Равена Широк Сокак бр.89 047 552 257
54 Рекорд Сенатор Македонска Фаланга бб 047 242 680
55 Рудо Јагне Булевар 1-ви Мај бр.154 047 242 200
56 Сил император Градско Шеталиште бб 047 222 971
57 Сити – хаус Виенска бр.20 047 553 060
58 Скандал Партизанска бр.3 047 610 614
59 Соколски с.Дихово 047 293 532
60 Соренто Ѓуро Ѓаковиќ бр.7 047 241 301
61 Театар Стив Наумов бр.35 076 610 188
62 Токин хаус Маркс  и Енгелс бр.7 047 232 309
63 Трајче Безистен Столарска бб 075 207 951
64 Трефф Широк Сокак 126 047 225 113
65 Фонтана бе-ни кај Кубурот Македонска Фаланга бб 047 242 680
66 Центар Гоце Делчев бр.72

С.Кравари

047 268 444