Јавен Повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Јавен Повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во програмата општинско корисна работа