Јавен повик за Бит Фест 2018

Јавен повик за Бит Фест 2018

Општина Битола, оваа година го организира дванаесеттото издание на Битолското културно лето „БИТ ФЕСТ“ кое ќе трае од 21 јуни до 28 август. На следните линкови се наоѓаат деталите од јавниот повик и апликацијата за учество во програмата на Битолското културно лето.

Јавен повик

Апликација