Јавен повик за учество во програмата на „Бит-фест“ 2017

Јавен повик за учество во програмата на „Бит-фест“ 2017

 

Апликација -БИТ ФЕСТ 2017

Апликација -БИТ ФЕСТ 2017 во WORD