РЕАКЦИЈА ОД ОПШТИНА БИТОЛА  ПО ПОВОД ОБЈАВЕНАТА ВИЗИТ КАРТА НА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА

РЕАКЦИЈА ОД ОПШТИНА БИТОЛА ПО ПОВОД ОБЈАВЕНАТА ВИЗИТ КАРТА НА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА

Почитувани,

Општина Битола најостро ги осудува манипулациите со визит картата на градоначалничката Наташа Петровска. Ги замолуваме медиумите кои веќе ја објавиле визит картата да ја демантираат веста и да ја објават реакцијата на општината и сликата со реалната визит карта.