Арт – кино Биосфера Зоо градина

Арт – кино Биосфера Зоо градина

Биосфера во рамките на Креативниот арт фестивал за деца како дел од БИТФЕСТ ја реализира активноста  АРТ КИНО.
Најмалите и најмилите еден час се дружеа со филмови од нивниот детски свет.
За посетителите беа обезбедени бесплатни пуканки и дружење со интересните детски кино содржини.

BF2015ArtKinoZoo_1 BF2015ArtKinoZoo_2 BF2015ArtKinoZoo_3 BF2015ArtKinoZoo_4 BF2015ArtKinoZoo_5 BF2015ArtKinoZoo_6 BF2015ArtKinoZoo_7