user

Author Archives: user

„ПАРТИЗАНСКА“ И „ВАСКО КАРАНГЕЛЕВСКИ“, ЕДИНСТВЕНИТЕ УЛИЦИ НА КОИ ВО МОМЕНТОТ МОЖЕ ДА ИМА ВЕЛОПАТЕКИ – „ДОВЛЕЏИК“ ОД 2020 НЕ ГИ ИСПОЛНУВА ЗАКОНСКИТЕ УСЛОВИ

Работните активности за изградба на новиот мост кај „Довлеџик“, кои се реализираат со средства од ТАВ програмата се во завршна...

БИТОЛА ЌЕ ДОБИЕ НОВ ПАРК

На површина од 25.000 метри квадратни, од денес започнаа работните активности со кои ќе биде уреден нов парк во Нова...

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ФИЗИЧКА ДОСТАВА ОД СТРАНА НА АПЛИКАНТИТЕ ОД КОНЕЧНАТА ЛИСТА ПО ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ

Апликантите од конечната листа, по утврдениот распоред за достава на документацијата потребно ќе биде физички да ги достават во оригинал...