АСФАЛТИРАНИ ДВАТА КРАЦИ ВО СТРЧИН

АСФАЛТИРАНИ ДВАТА КРАЦИ ВО СТРЧИН

Проектот „Изградба на комплетна инфраструктура на улици во „Стрчин“, кој вклучува изградба на атмосферска канализација во должина од 245 метри,  фекална канализација во должина од 142 метри и асфалтирање во должина од 247 метри е реализиран. Вкупната вредност на проектот изнесува 6.183.453 денари.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC