„БАЈКА ЗА ЕДЕН МАГИЧЕН СВЕТ“ – НОВОГОДИШНА РАДОСТ ВО ОУРЦ „КОЧО РАЦИН“

„БАЈКА ЗА ЕДЕН МАГИЧЕН СВЕТ“ – НОВОГОДИШНА РАДОСТ ВО ОУРЦ „КОЧО РАЦИН“

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, денес присуствуваше на новогодишната приредба „Бајка за еден магичен свет“, организирана од страна на основното училиште со ресурсен центар „Кочо Рацин“ – Битола. Низ игра и песна, со многу радост и насмевки, беа пренсени пораки за убавината и волшепството на празничната магија.

Градоначалникот Коњановски, заедно со Дедо Мраз, по повод претстојните празници ги израдуваа децата од оваа установа со новогодишни пакетчиња.