БИТФЕСТ 2015 – Битолски рок-хепенинг

БИТФЕСТ 2015 – Битолски рок-хепенинг

Во рамките на  јубилејното битолско културно лето, БИТ ФЕСТ, битолчани имаа можност да уживаат во звуците на рок музиката која им ја приредија група изведувачи во Градскиот парк во Битола.
Учество со свои точки зедоа: Анредј Гошев,  Александар – цаци Георгијовски, Еликсир, Сак и Кики, Ерупшн, Портрет, Ана и пријателите, Медуса и ЗГ- бенд

BF2015RokHepeningEliksir_1 BF2015RokHepeningEliksir_2 BF2015RokHepeningEliksir_3 BF2015RokHepeningEliksir_4 BF2015RokHepeningEliksir_5 BF2015RokHepeningEliksir_7 BF2015RokHepeningEliksir_8 BF2015RokHepeningEliksir_9 BF2015RokHepeningEliksir_10 BF2015RokHepeningEliksir_11 BF2015RokHepeningEliksir_12 BF2015RokHepeningEliksir_13 BF2015RokHepeningEliksir_14 BF2015RokHepeningEliksir_15