БИТФЕСТ 2015 – Бус Фест

БИТФЕСТ 2015 – Бус Фест

BUS FEST -7 и БИТ ФЕСТ- 2015, заедно на фонтаната  пред  Музеј
BUS FEST, претставува урбано – културен правец кој ги обединува младите во повеќе сегменти на андерграунд  културата,  пред се промоција и поддршка на хип хопот.
Младите,  BUS FEST- љубители, на оваа забава, имаа прилика да уживаат во доцните вечерни часови на градската фонтана во Битола.

BF15_bus_fest_1 BF15_bus_fest_2 BF15_bus_fest_3 BF15_bus_fest_4