БИТФЕСТ 2015 – Графики на Момчило Аврамовски

БИТФЕСТ 2015 – Графики на Момчило Аврамовски

Графички остварувања на академскиот уметник Момчило Аврамовски, Битола – Магаза, БИТ ФЕСТ 2015

BF15_izlozba_momcilo_1 BF15_izlozba_momcilo_2 BF15_izlozba_momcilo_3