БИТФЕСТ – 2015 Детски музички фетсивал СИ-ДО Ревијална вечер

БИТФЕСТ – 2015 Детски музички фетсивал СИ-ДО Ревијална вечер

Во рамките на БИТ ФЕСТ 2015, на плоштад Магнолија повторно заживеа еден од најстарите детски фестивали СИ-ДО кој претставува долгогодишна музичка традиција.
Фестивалот својот почеток го имаше во далечната 1991 год. каде се испеани најпознатите детски песнички.

BF15_sido_1 BF15_sido_2 BF15_sido_3 BF15_sido_4 BF15_sido_5 BF15_sido_6 BF15_sido_7