БИТФЕСТ – 2015 „Етно слав блуз бенд “

БИТФЕСТ – 2015 „Етно слав блуз бенд “

„Етно Слав Блуз бенд “ – вечерните етно звуци кои длабоко допираа од познатата летна сцена на Тумбе кафе

BF15_slavbend_1 BF15_slavbend_2 BF15_slavbend_3 BF15_slavbend_4