БИТФЕСТ – 2015 Изложба на фотографии „Битолското корзо“

БИТФЕСТ – 2015 Изложба на фотографии „Битолското корзо“

Изложба на фотографии „Битолското корзо“- каде беа претставени фотографии од популарниот проект Саботно корзо како и мултимедијалниот проект Битолското корзо во четири сезони

BF15_izlozbakorzo_1 BF15_izlozbakorzo_2 BF15_izlozbakorzo_3 BF15_izlozbakorzo_4