БИТФЕСТ – 2015 Изложба на фотографија „Ретро автомобили од Битола“

БИТФЕСТ – 2015 Изложба на фотографија „Ретро автомобили од Битола“

Изложба на фотографија „ Ретро автомобили од Битола“ – каде љубителите  моментот на духот на стариот автомобил ќе можат  го доловат преку фотографија.

BF15_oldtimer_1 BF15_oldtimer_2 BF15_oldtimer_3 BF15_oldtimer_4 BF15_oldtimer_5