БИТФЕСТ – 2015 Концерт на акустично трио „Звучна приказна“

БИТФЕСТ – 2015 Концерт на акустично трио „Звучна приказна“

Концерт на акустично трио „ Звучна приказна“ која има за цел да ја долови приказната на блуз музиката низ свои погледи и аранжмани.

BF15_zvucnaprikazna_1 BF15_zvucnaprikazna_2 BF15_zvucnaprikazna_3 BF15_zvucnaprikazna_4