БИТФЕСТ 2015 – Концерт на Горјана Стојановска – пијано

БИТФЕСТ 2015 – Концерт на Горјана Стојановска – пијано

Горјана Стојановска, млада пијанистка која плени со својот талент имаше извонреден настап во концертната сала Завод и музеј – Битола

BF15_gorjana_1 BF15_gorjana_2 BF15_gorjana_3