БИТФЕСТ – 2015 Концерт на Мешаниот и женскиот хор при КУД Стив Наумов

БИТФЕСТ – 2015 Концерт на Мешаниот и женскиот хор при КУД Стив Наумов

Во собата на клавирите при НУ Завод и музеј Битола се одржа концерт на мешаниот и женскиот хор при КУД „Стив Наумов“ од Битола.
во друштвото делуваат 3 ансамбли- мешан хор, женски хор и мандолински оркестар.

BF15_stivnaumov_1 BF15_stivnaumov_2 BF15_stivnaumov_3 BF15_stivnaumov_4 BF15_stivnaumov_5 BF15_stivnaumov_6 BF15_stivnaumov_7 BF15_stivnaumov_8