БИТФЕСТ 2015 – Мега поп фолк

БИТФЕСТ 2015 – Мега поп фолк

Музичкиот хепенинг „Мега поп фолк“ се одржа на Плоштад Магнолија, од каде што беа испеани најдобрите и најновите  песни од поп и фолк музиката.

BF15_mega_bit_1 BF15_mega_bit_2 BF15_mega_bit_3 BF15_mega_bit_4 BF15_mega_bit_5 BF15_mega_bit_6 BF15_mega_bit_7 BF15_mega_bit_8 BF15_mega_bit_9