БИТФЕСТ – 2015 Младински женски хор при МКЦ Скопје

БИТФЕСТ – 2015 Младински женски хор при МКЦ Скопје

Младински женски хор при МКЦ – Скопје, дожувување кое ги спои енергиите на сите генерации во пациото на Завод и музеј Битола

BF15_hormkc_1 BF15_hormkc_2 BF15_hormkc_3 BF15_hormkc_4 BF15_hormkc_5