БИТФЕСТ 2015 – Модна ревија – Шанел студио

БИТФЕСТ 2015 – Модна ревија – Шанел студио

Манакенките на модното студио Шанел, на модната писта по Широк Сокак, во рамките на Бит Фест ја изведоа ревијата во која ги претставија најновите модели од повеќе бутици.

Убавите манакенки допринесоа за проширување на позитивната атмосфера кај многубројната битолска публика.

BF15_moda_sanel_1 BF15_moda_sanel_2 BF15_moda_sanel_3 BF15_moda_sanel_4 BF15_moda_sanel_5