БИТФЕСТ – 2015 Поетска вечер „Безвременска поезија од светот“ Здружение за истражување и развој ИТ Креатив

БИТФЕСТ – 2015 Поетска вечер „Безвременска поезија од светот“ Здружение за истражување и развој ИТ Креатив

Поетската вечер „Безвременска поезија од светот“ својата кулминација ја доживеа во дворот на Магазата, каде младите поети рецитираа светски хитови преведени на македонски јазик.

BT15_bezvremenska_1 BT15_bezvremenska_2 BT15_bezvremenska_3 BT15_bezvremenska_4 BT15_bezvremenska_5 BT15_bezvremenska_6