БИТФЕСТ – 2015 Рок концерт „Темпера“

БИТФЕСТ – 2015 Рок концерт „Темпера“

Предгрупата на големиот Били Ајдол на Широк Сокак – Битола во рамките на јубилејното десетто издание на БИТ ФЕСТ
Рок групата „Темпера“ е оформена во 2013 год, составена од музичари со огромно  музичко искуство како Мите Димовски– тапани,  Ѓоле Максимовски – бас гитара, Драган Гиновски – гино, гитара и Тања Тас – вокал

BF15_tempera_1 BF15_tempera_2 BF15_tempera_3 BF15_tempera_4 BF15_tempera_5