БИТФЕСТ 2015 – Уметничка прошетка по Широк Сокак

БИТФЕСТ 2015 – Уметничка прошетка по Широк Сокак

Уметничко досие Битола –  Уметничка прошетка по Широк Сокак – простор кој ги спојува имагинацијата и искушенијата преку композиции каде авторот и гледачот нудат израз на свој темперамент, енергичност и креативност.

BF15_film_dlub_1 BF15_film_dlub_2 BF15_film_dlub_3