БИТ ФЕСТ:ИЗЛОЖБА НА АКВАРЕЛИ НА АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ

БИТ ФЕСТ:ИЗЛОЖБА НА АКВАРЕЛИ НА АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ

Во Културниот центар „Магаза“, од синоќа е поставена изложбата на акварели на Александар Поповски. Оваа изложба е дел од годинешното Битолското културно лето, во организација на Друштвото на ликовни уметници Битола, чиј член е битолскиот уметник Александар Поповски.