БИТ ФЕСТ:КАЛЕИДОСКОП

БИТ ФЕСТ:КАЛЕИДОСКОП

Во организација на ЗНТВ „Аманет“ во Манастирот Света Тројца во Буковски ливади се одржа насанот „Калеидоскоп“. Целта на настанот е презентација на различни култури, меѓусебно дружење и запознавање.