БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА „ТРИО ДОЛЧЕ“

БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА „ТРИО ДОЛЧЕ“

Во концертната сала на Завод и музеј се одржа концерт на трио „Dolce“. Програмата ја изведуваа Светлана Богдановска – флејта, Андријана Дукоска – виолончело и Марија Шамоска Буџаковски – пијано.