БИТ ФЕСТ:МОДНА РЕВИЈА НА БИТОЛСКОТО КОРЗО

БИТ ФЕСТ:МОДНА РЕВИЈА НА БИТОЛСКОТО КОРЗО

Во организација на модното студио „Шанел“, на Плоштадот Магнолија, се одржа модна ревија на која беа претставени најактуелните модели на женска и машка облека за оваа сезона, застапени во повеќе битолски бутици. Исто така, присутните имаа можност да видат и доста нови модели кои се тренд за најмладата популација.