БИТ ФЕСТ:ФОРУМ ЗА НОВИ ДИСТРИБУТИВНИ МОДЕЛИ НА ЕВРОПСКИ ФИЛМОВИ

БИТ ФЕСТ:ФОРУМ ЗА НОВИ ДИСТРИБУТИВНИ МОДЕЛИ НА ЕВРОПСКИ ФИЛМОВИ

Во организација на Балкан Синема Ситис, во Културниот центар Магаза, се одржа форум за нови дистрибутивни модели на Европски филмови. На овој форум, главен акцент беше ставен на on-line дистрибуција и video on demand платформи.