БИТ ФЕСТ: „АКО ОДАМ ВО БИТОЛА“

БИТ ФЕСТ: „АКО ОДАМ ВО БИТОЛА“

Во рамките на Битолското културно лето, во кафе бар „Радост“ се одржа музичко уметнички и литературен перформанс, насловен „Ако одам во Битола“. На настанот, активно учество зедоа писатели, книжевни критичари, новинари и уметници кои пред присутните презентираа интересни содржини поврзани со нивното поле на делување.