БИТ ФЕСТ: „БИТОЛА – ГРАДОТ НА КАФЕТО“

БИТ ФЕСТ: „БИТОЛА – ГРАДОТ НА КАФЕТО“

Во малата сала на НУ Центар за култура се одржа документарниот филм – „БИТОЛА – ГРАДОТ НА КАФЕТО“  во организација на Здружение на граѓани „Граѓански Патеки“