БИТ ФЕСТ: БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД: КОНЦЕРТ НА „ЗАБРАНЕТО ПУШЕЊЕ“

БИТ ФЕСТ: БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД: КОНЦЕРТ НА „ЗАБРАНЕТО ПУШЕЊЕ“

Во рамките на фестивалот Битола отворен град, на Широк сокак се одржа голем музички настан. Култните „Забрањено пушење“  и македонските реге предводници „Conquering Lion“ направија одлична забава за многубројната присутна публика.