БИТ ФЕСТ: БИТОЛА ШЕКСПИР ФЕСТИВАЛ – ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА “ОТЕЛО”

БИТ ФЕСТ: БИТОЛА ШЕКСПИР ФЕСТИВАЛ – ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА “ОТЕЛО”

На фестивалската програма на Битола Шекспир фестивал, беше одиграна претставата на Турскиот театар, „Отело“, во режија на Дејан Пројковски.