БИТ ФЕСТ: „БИТОЛА ШЕКСПИР ФЕСТИВАЛ“: „РИЧАРД ТРЕТТИ“

БИТ ФЕСТ: „БИТОЛА ШЕКСПИР ФЕСТИВАЛ“: „РИЧАРД ТРЕТТИ“

Театарската компанија Лит Мун од Санта Барбара Калифорнија – САД, синоќа во рамките на Битола Шекспир Фестивал ја одигра претставата „Ричард Трети“ во режија на Џон Блондел.