БИТ ФЕСТ: „БИТОЛСКИ КНИЖЕВНИ ПАМЕТЕЊА“

БИТ ФЕСТ: „БИТОЛСКИ КНИЖЕВНИ ПАМЕТЕЊА“

Во КЦ Магаза се одржа втората фестивалска вечер од седмата меѓународна манифестација „Битолски книжевни паметења“.