БИТ ФЕСТ: БИТОЛСКИ РОК КОНЦЕРТ “ВРТОЛОМ”

БИТ ФЕСТ: БИТОЛСКИ РОК КОНЦЕРТ “ВРТОЛОМ”

За најдолгиот ден во годината, почетокот на летото и почетокот на БИТ ФЕСТ 2017, на ракометното игралиште во Битола ќе се одржи голем рок концерт Вртолом. На истиот  настапија групата Гром, Retribution, Spank, Eruption, B52, Венко Серафимов и Давид Нешкоски.