БИТ ФЕСТ: „ВО СРЦЕТО НА БИТОЛА“

БИТ ФЕСТ: „ВО СРЦЕТО НА БИТОЛА“

Широк Сокак СТБ „Во срцето на Битола“ култура и традиција Здружение на уметници ракотворци – „Македонски ракотворби“