БИТ ФЕСТ: „ГОЦЕВИ ДЕНОВИ“

БИТ ФЕСТ: „ГОЦЕВИ ДЕНОВИ“

Во организација на Ансамблот за фолклор „Гоце Делчев“ од Плоштадот Магнолија во Битола започна Манифестацијата „Гоцеви денови“, годинава организирана како Битолска фолклорна балканијада.