БИТ ФЕСТ: „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА“

БИТ ФЕСТ: „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА“

Во НУ Завод и Музеј, беше отворена јубилејна 55 та државна изложба на фотографии, насловена „Денови на македонската фотографија 2017“. Организатори на настанот се Фото клуб „Стеван Наумов Стив“ и Фото сојуз на Македонија, со поддршка од БИТ ФЕСТ 2017.