БИТ ФЕСТ – ДЕТСКА ПРЕТСТАВА “ВИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЛСТВА“

БИТ ФЕСТ – ДЕТСКА ПРЕТСТАВА “ВИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЛСТВА“

Во интимен театар во организација на Здружение за заштита на животните и животната средина – „Мали Херои“ беше прикажана детската претстава – драма “Вистински пријателства“.