БИТ ФЕСТ: „ДИГИТАЛНА ПРОЕКЦИЈА НА УМЕТНИЧКА ФОТОГРАФИЈА“

БИТ ФЕСТ: „ДИГИТАЛНА ПРОЕКЦИЈА НА УМЕТНИЧКА ФОТОГРАФИЈА“

Во малата сала на Центарот за култура, во организација на Народна техника, беше проектиран филмот „Дигитална проекција на уметничка фотографија од 55 јубилејна изложба на фотографии на Народна Техника“. Со повеќе настани кои ја отсликуваат нивната дејност, Народна техника го одбележува својот јубилеј.