БИТ ФЕСТ – ЗАТВАРАЊЕ НА „300 – РАБОТИ ТРИСТА“

БИТ ФЕСТ – ЗАТВАРАЊЕ НА „300 – РАБОТИ ТРИСТА“

Јубилејното петто издание на фестивалот „300 работи 300“ го одбележаа голем број филмски, мултимедијални, литературни и ликовни настани. Иницијаторот и организатор на фестивалот, Игор Трајковски – Фоја, со радост во кафе „РАДОСТ“ и посака на публиката и понатаму да бидат „300 работи 300“.