БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ И ЦРТЕЖИ

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ И ЦРТЕЖИ

Во изложбениот салонот на ДЛУБ во Битола, беше отворена изложба на слики и цртежи. Автори на изложбата се Мирјана Бубевска и Маја Ковачевска.