БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА САШО РИСТЕВСКИ

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА САШО РИСТЕВСКИ

Во Културниот центар Магаза, вчеравечер беше отворена изложба на фотографии на фоторепортерот Сашо Ристевски. Изложбата понуди можност за прошетка низ сите случувања во текот на единесетото издание на БИТ ФЕСТ. На изложбата свое обраќање имаше и градоначалникот на Општина Битола, д-р Владимир Талески.