БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА „СВЕТА АНА СЕЛО МАЛОВИШТА“

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА „СВЕТА АНА СЕЛО МАЛОВИШТА“

Во фоајето на Центарот за култура во Битола, во рамките на БИТ ФЕСТ беше отворена изложба на документарни фотографии насловена „Света Ана село Маловишта“. Автор на изложбата е фотографот Љупчо Николовски.