БИТ ФЕСТ: ИСКОРИСТИ ЈА СВОЈАТА ФАНТАЗИЈА

БИТ ФЕСТ: ИСКОРИСТИ ЈА СВОЈАТА ФАНТАЗИЈА

Под насловот „Use your imagination“, ЗПОС „Лоотус Ј Њу Бигининг“ на Плоштадот Магнолија организираше хуманитарен настан на кој граѓаните имаа можност да создаваат и да ги откупуваат креативните рачни изработки. На овој начин, сите учесници на настанот имаа можност да ја покажат својата хуманост и да помогнат во лекувањето на младиот битолчанец Николче Колев.